Wednesday, 1 December 2010

Lock Folder XP 3.77 Full Patch


Assalamualaikum semuanya^_^. Ok kali ini aku sharedkan sikit software security, semalam berbentuk face login, kali ini pula aku sharedkan security dalaman komputer kita "Lock Folder XP 3.77 Full Patch", atas permintaan tetamu blogger aku yang me-request 3.78, maaf kawan,, sudah ditemu nanti aku updated yah(~_^)cekidot

Lock Folder XP,, adalah alat keselamatan baru yang membolehkan kamu mengunci file, folder, dan drive dengan password peribadi kamu. Mengunci folder, file, dan drive juga secara berkesan melindungi kamu dari program jahat, seperti virus, worm, trojan dan sekutu dengannya.

(Screenshot masa aku uji cuba)
Features :-
* Ability to hide files, folders, or drives from all other users (including the administrator)
* File encryption
* A mask that allows you to hide file groups (for example, c:\*.doc)
* A protection wizard
* An access lock on your private folders and settings (My Documents, Favorites, Control Panel, Internet History, and so forth)
* Ability to set permissions (Read, Write, Visibility, Delete) for any files and folders
* Password protection for files, folders, and drives
* Unlimited number of objects to protect
* Access restrictions on your data against local network users as well as Internet users
* Password-protected start
* Password-protected uninstall
* Use of hot keys to start Universal Shield and to change the protection mode from other Windows applications.
* Trusted processes that allow you to specify the process that can override the protection.
* Drag and Drop support
* High-level protection
* Support of FAT, FAT32, and NTFS systems
* High performance rates
* Multilingual interface

Macam mana?? Langsung aja download, link download ada dibawah.

Password : www.alex-virtualworld.tk
Link Download LockFolderXP Disini.


Posting Berkaitan :

3 ulasan:

AHMAD SYUKRY MOHAMED said... [Reply to comment]

wah3..
lama x jenguk blog alex ni.
dah makin rmai follower nih.

tahniah alex!

Alex77 said... [Reply to comment]

tq ahmad syukry(~_^)blog kamu apa kurangnye jugak^_^

AHMAD SYUKRY MOHAMED said... [Reply to comment]

blog aku mmg kurang..
dh berhabuk pn..
lama xupdate...
hehe.

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Luangkan masa anda untuk memberikan sedikit komentarnya(^_^)Untuk memajukan BLOG ini. Walaupun setitik komentar anda,, sudah berarti buat saya.TQ

Next previous home
In My Blog More About | Software With Key | Crack Patch Keygen | Hacking Tools | Tips | And More | » Don't Forget To Follow Me(~_^)To Upgrading My Blog » Thank You For Visit My Blog » Www.alex-virtualworld.tK » In My Blog You Preferred (^_^)
Login to Facebook
JOIN ALEX77 IN FACEBOOK PROFILE(^_^)